Yritys

Laadukkaat talotekniikka- ja kiinteistöautomaatioratkaisut – ammattitaidolla

Me säädämme -sinä säästät!

Jo vuodesta 1991 lähtien olemme auttaneet asiakkaitamme säästämään kiinteistöjen lämmitys-, ilmanvaihto- ja muissa kustannuksia. Alusta lähtien olemme tehneet sen asumismukavuudesta tinkimättä.

Suhtaudumme jokaiseen kohteeseen samalla arvostuksella kuin se olisi oma kotimme – huomioimme pienimmätkin yksityiskohdat ja käytämme ainoastaan talotekniikka- ja kiinteistöautomaatioalan laadukkaimpia laitteita sekä komponentteja. Haluamme tarjota talotekniikka- ja kiinteistöautomaatiojärjestelmäratkaisuja, jotka toimivat moitteetta vielä vuosikymmentenkin kuluttua.

Toimintaa ohjaavat perusarvomme

Koska suhtaudumme työhömme intohimoisesti haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta. Niinpä olemme rakentaneet toimintamallimme neljän arvon ympärille. Nämä teemat näkyvät kaikessa toiminnassamme.

Rehellisyys ja luotettavuus

Olemme jo usean vuoden ajan kuuluneet siihen etuoikeutettujen suomalaisten yritysten joukkoon, joille on myönnetty AAA-luokitus. Tähän tasoon yltää vain 0,3% kotimaisista toimijoista. Lunastamme palvelulupauksemme jokaisessa kohteessamme – tyytyväinen asiakas on käyntikorttimme. Toteutamme toimivat kokonaisuudet ja vastaamme tekemisistämme.

Ammattitaito

Perustajamme Kari Malinen on 30-vuotisen uransa aikana seurannut toimialamme kehitystä aitiopaikalta. Kokemuksensa ansiosta Kari tietää mikä toimii, ja tätä hän on hyödyntänyt kasvattaessaan yrityksestämme yhden PK-seudun suurimmista yksityisistä toimijoista toimialallamme. Vahvan toimialatuntemuksemme ansiosta reagoimme nopeasti kiinteistötekniikan, ohjelmoinnin ja etäseurannan kehitykseen.

Avoimuus

Teemme töitä asiakkaillemme, ja siksi haluamme tuottaa ainoastaan korkealuokkaisia asiakaskokemuksia. Olennainen osa tätä on avoin kommunikointi projektin kaikissa vaiheissa. Kun kerromme, mikä mielestämme on paras ratkaisu kohteeseesi, voit luottaa arvioomme. Emme halua tarjota suurimpia ja kalleimpia vaihtoehtoja, vaan parhaita ratkaisuja kohteesi yksilöllisiin tarpeisiin.

Tavoitettavuus

Meiltä saa aina apua – kun puoleemme käännytään, pidämme asiakkaistamme sekä heidän uusista ja vanhoista laitteistaan huolta. Vikatilanteisiin reagoimme nopeasti ja olemme aina tavoitettavissa. Ydintoimintamme toimialueena on Etelä-Suomi, mutta pilvipalveluita tarjoamme myös muualla Suomessa sekä Pohjoismaissa toimivien yhteistyökumppaneidemme käyttöön.

Haluamme tarjota toimialamme parhaan asiakaskokemuksen

Me HK Säädöllä haluamme tarjota toimialamme parhaan asiakaskokemuksen. Siksi käytämme talotekniikka- ja kiinteistöautomaatioratkaisuissamme ainoastaan sellaisia tuotteita, jotka olemme oman kokemuksemme kautta todenneet toimintavarmoiksi ja kestäviksi, ja joiden tiedämme olevan saatavilla tulevaisuudessakin. Käytännön toteutuksen suoritamme 25 vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla, josta olemme syystäkin ylpeitä.

Parhaat tuotteet, toimivat ratkaisut ja osaava henkilöstömme varmistavat korkealuokkaisen asumismukavuuden. Huoneistosi lämpötila säilyy vuodenajasta riippumatta tasaisena, ja energiankäyttö optimoidaan. Energiatehokkaat automaatioratkaisut säästävät sinulle selvää rahaa säästyneiden lämmitys-, ilmanvaihto- ja muiden kustannusten muodossa.