HK SÄÄTÖ

Laadukkaat talotekniikka- ja kiinteistöautomaatioratkaisut – ammattitaidolla

HK SÄÄTÖ

Me säädämme, sinä säästät

25 vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla

J

o vuodesta 1991 lähtien olemme auttaneet asiakkaitamme säästämään kiinteistöjen lämmitys-, ilmanvaihto- ja muissa kustannuksia. Alusta lähtien olemme tehneet sen asumismukavuudesta tinkimättä.

Suhtaudumme jokaiseen kohteeseen samalla arvostuksella kuin se olisi oma kotimme – huomioimme pienimmätkin yksityiskohdat ja käytämme ainoastaan talotekniikka- ja kiinteistöautomaatioalan laadukkaimpia laitteita sekä komponentteja. Haluamme tarjota talotekniikka- ja kiinteistöautomaatiojärjestelmäratkaisuja, jotka toimivat moitteetta vielä vuosikymmentenkin kuluttua.

Toimintaa ohjaavat

Perusarvomme

Koska suhtaudumme työhömme intohimoisesti haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta. Niinpä olemme rakentaneet toimintamallimme neljän arvon ympärille. Nämä teemat näkyvät kaikessa toiminnassamme.

Rehellisyys ja luotettavuus

Ammattitaito

Avoimuus

Tavoitettavuus

kuva2

Rehellisyys ja luotettavuus

Olemme jo viiden vuoden ajan kuuluneet siihen etuoikeutettujen suomalaisten yritysten joukkoon, joille on myönnetty AAA-luokitus. Tähän tasoon yltää vain 0,3% kotimaisista toimijoista. Lunastamme palvelulupauksemme jokaisessa kohteessamme – tyytyväinen asiakas on käyntikorttimme. Toteutamme toimivat kokonaisuudet ja vastaamme tekemisistämme.

Avoimuus

Teemme töitä asiakkaillemme, ja siksi haluamme tuottaa ainoastaan korkealuokkaisia asiakaskokemuksia. Olennainen osa tätä on avoin kommunikointi projektin kaikissa vaiheissa. Kun kerromme, mikä mielestämme on paras ratkaisu kohteeseesi, voit luottaa arvioomme. Emme halua tarjota suurimpia ja kalleimpia vaihtoehtoja, vaan parhaita ratkaisuja kohteesi yksilöllisiin tarpeisiin.

Ammattitaito

Yrityksemme perustaja Kari Malinen on 30-vuotisen uransa aikana seurannut toimialamme kehitystä aitiopaikalta. Kokemuksensa ansiosta Kari tietää, mikä toimii ja mikä ei, ja tätä osaamistaan hän on hyödyntänyt kasvattaessaan yrityksestämme yhden PK-seudun suurimmista yksityisistä toimijoista toimialallamme. Vahvan toimialatuntemuksemme ansiosta pystymme reagoimaan nopeasti kiinteistötekniikan, ohjelmoinnin ja etäseurannan kehitykseen, valitsemaan käyttöömme parhaat ratkaisut ja tarjoamaan niitä asiakkaillemme ensimmäisten toimijoiden joukossa.

Tavoitettavuus

Meiltä saa aina apua – kun puoleemme käännytään, pidämme asiakkaistamme sekä heidän uusista ja vanhoista laitteistaan huolta. Vikatilanteisiin reagoimme nopeasti ja olemme aina tavoitettavissa. Ydintoimintamme toimialueena on Etelä-Suomi, mutta pilvipalveluita tarjoamme myös muualla Suomessa sekä Pohjoismaissa toimivien yhteistyökumppaneidemme käyttöön.