Palvelulupaus

Parhaat tuotteet, toimivat ratkaisut ja osaava henkilöstömme varmistavat korkealuokkaisen asumismukavuuden

palvelulupaus

Me säädämme, sinä säästät

Haluamme tarjota toimialamme parhaan asiakaskokemuksen

M

e HK Säädöllä haluamme tarjota toimialamme parhaan asiakaskokemuksen. Siksi käytämme talotekniikka- ja kiinteistöautomaatioratkaisuissamme ainoastaan sellaisia tuotteita, jotka olemme oman kokemuksemme kautta todenneet toimintavarmoiksi ja kestäviksi, ja joiden tiedämme olevan saatavilla tulevaisuudessakin. Käytännön toteutuksen suoritamme 25 vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla, josta olemme syystäkin ylpeitä.

Parhaat tuotteet, toimivat ratkaisut ja osaava henkilöstömme varmistavat korkealuokkaisen asumismukavuuden. Huoneistosi lämpötila säilyy vuodenajasta riippumatta tasaisena, ja energiankäyttö optimoidaan. Energiatehokkaat automaatioratkaisut säästävät sinulle selvää rahaa säästyneiden lämmitys-, ilmanvaihto- ja muiden kustannusten muodossa.

Nopea ja helppo säädettävyys

Ratkaisuidemme avulla kiinteistön käyttäjät (esim. huoltoliikkeet, isännöitsijät tai tekniset isännöitsijät) saavat käyttöönsä sähköisen työkalun, jonka avulla kiinteistön olosuhteita pystytään säätämään esimerkiksi asukkaiden kokemusten tai muiden tarpeiden mukaisesti.

Järjestelmän ohjaaminen ja olosuhteiden hallitseminen onnistuu kätevästi joko etäkäyttöohjelmalla internetin välityksellä tai paikanpäällä suoraan laitteistoista. Tarvittaessa voimme huolehtia kiinteistön olosuhdesäätöjen tekemisestä.

Konkreettista energiansäästöä

Nykyaikaisten talotekniikka- ja kiinteistöautomaatioratkaisujen avulla energiankulutuksesta voidaan saavuttaa todella huomattavat säästöt. Saneerauskohteissa säästö on sitä suurempi, mitä vanhempi, heikkokuntoisempi tai muuten epätarkempi aiempi järjestelmä on. Modernia prosessitekniikkaa hyödyntävät ohjelmat, laitteet ja komponentit, kuten anturit, lähettimet, säätimet ja automaatiojärjestelmät keräävät jatkuvasti tietoa kiinteistön olosuhteista ja ohjaavat toimintoja energiatehokkaasti.

Pilvipalveluun kytketyt lähettimet ja anturit mahdollistavat trendien seuraamisen ja tarkkailemisen. Kun ulkolämpötilat heilahtelevat, voidaan sisäolosuhteita säätää seurantatietojen avulla nopeasti ja tarkasti.

Automaatioetäliitokset ja pilvipalvelut

Pilviratkaisut mahdollistavat paitsi kiinteistöautomaatiojärjestelmien etäohjaamisen, myös varmistavat tietojen säilymisen kaikissa tilanteissa. Vaikka laitteet menisivätkin epäkuntoon, olisivat ohjelmistot, historiatiedot ja mittaustulokset turvassa. Etenkin historiatieto on kiinteistöjen säätämisen kannalta todella arvokasta – se auttaa ymmärtämään, miten rakennus eri vuodenaikoina käyttäytyy. Ratkaisussamme nämä tiedot pystytään tallentamaan usean vuosikymmenen ajalta.

Langattomat mittauslaitteet

Niin kaasut, lämpötilat, kosteus kuin ilmanpaineetkin ovat langattomien mittauslaitteiden avulla reaaliaikaisesti mitattavissa ja analysoitavissa. Antureiden sopiva määrä riippuu kiinteistössä olevien huoneistojen määrästä ja pinta-alasta. Esimerkiksi 50 huoneiston kiinteistössä tarvitaan langaton lähetin noin 10–20%:iin, jotta mittaustulosten luotettavuus voidaan varmistaa. Luonnollisesti mitä enemmän antureita on, sitä kattavampaa tietoa kiinteistöstä saadaan.

Ilmanvaihto

Sisäilman laadulla on huomattava merkitys tilojen viihtyvyyteen ja niissä toimimiseen. Mikäli ilmanlaatu on heikko, ovat sen vaikutukset nähtävissä suoraan siinä oleskelevista ihmisistä. He eivät halua oleskella siellä, heidän työtehokkuutensa laskee – he saattavat jopa sairastua.

Sisäilman laatuhaasteet ratkaistaan riittävällä ilmanvaihdolla ja kunnollisilla rakenteilla sekä lämpötilan, suhteellisen kosteuden ja hiilidioksidipitoisuuden reaaliaikaisella mittaamisella ja tarkoituksenmukaisella säätämisellä.

4 askelta täydellisen energiansäästöprojektin toteuttamiseen

näin me sen tekisimme

  • Tarkistamme kiinteistön LVI-tekniikan ja sen liittämisen etävalvontajärjestelmään.
  • Laadimme kehitys- ja muutosehdotuksen.
  • Laitamme kiinteistön kuntoon, mahdollisuuksien mukaan olemassa olevia laitteita hyödyntäen sekä tarvittaessa uusia laitteita lisäten.
  • Koulutamme järjestelmän käytön kiinteistön avainhenkilöille ja liitämme kohteen HK Säädön etäpalvelujärjestelmään.
kuva